Satanisme a la campanya de vacunació de l’exèrcit dels Estats Units

by Redacció

El presentador de la cadena Fox News, Tucker Carlson, ha exposat aquesta setmana una de les presentacions en PowerPoint utilitzades per promoure la vacunació entre les tropes nord-americanes. Un dels elements més sorprenents d’aquesta campanya és la referència a la figura del diable que s’hi dóna.

D’acord amb el que mostra Carlson, en una de les diapositives que justifica la vaccinació obligatòria entre els soldats i que es titula amb la pregunta “Quants nens van ser sacrificats a Satanàs per la vacuna?”, apareix la il·lustració d’El Aquelarre de Francisco de Goya. L’escena que representa el quadre del pintor espanyol és prou explícita. Hi apareix un ritual de bruixeria on hi destaca al centre el diable en forma de boc bípede envoltat de figures femenines que li entreguen nadons com a ofrenes. La diapositiva es completa amb els “7 Principis del Satanisme”.

Us deixem amb el tall de la intervenció:

Tucker Carlson (Fox News)
Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM