Carlson: “Amèrica no ha perdut la seva religió, l’han reemplaçat amb el culte al coronavirus”

by Redacció

Si hi ha res que caracteritza Tucker Carlson, és la manca de pèls a la llengua. L’analista polític nord-americà ha tornat a demostrar la raó per la qual se’l considera un vers lliure dins el panorama comunicatiu de masses dels Estats Units. En aquesta ocasió, Carlson ha aprofitat l’altaveu que disposa a la cadena Fox News per a valorar l’evolució del cristinianisme a la societat americana al llarg de les darreres dècades i per a valorar l’impacte que ha tingut la pandèmia -i la seva gestió- sobre el fenomen. L’informe de danys que presenta resulta desolador.

El comentarista recorda que sota l’administració Obama el percentatge de ciutadans que s’adscrivien al cristianisme va caure fins a 12 punts. A aquesta davallada hi afegeix la persecució institucional contra la llibertat religiosa que, aprofitant l’excusa de la Covid-19, clausurava centres de culte i amonestava feligresos. Carlson constata així la voluntat de les autoritats de substituir forçadament la religió pel que denomina “culte al coronavirus”. Destaca la manera com polítics i experts mediàtics s’han erigit com a sacerdots del nou credo i com la vacunació ha reemplaçat el sagrament del baptisme com a ritus d’iniciació.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM