El senador Rand Paul reivindica la immunitat natural per davant de la vacuna

by Redacció

El senador republicà per Kentucky, Rand Paul, ha exhibit les principals llacunes i debilitats que, a parer seu, són presents a la campanya de vacunació dels Estats Units. Ha tingut ocasió de fer-ho en una sessió de control del Comitè de Salut, Educació, Treball i Pensions de la cambra alta. En l’audiència s’interrogava el secretari del Departament de Salut i Serveis Humans del govern federal, Xavier Becerra.

Paul ha acusat l’administració Biden i, en especial el Dr. Anthony Fauci, que dirigeix la gestió nord-americana de la pandèmia, de mentir deliberadament els ciutadans. Rand Paul, també professional de la medicina, sosté que no s’està explicant que la immunitat natural obtinguda després d’una infecció per coronavirus és més eficaç que qualsevol de les vacunes aprovades. En cas que l’opinió pública conegués aquesta informació, avalada per multitud d’investigacions científiques, els plans governamentals de vacunar tota la població es veurien frustrats.

El senador és fill de l’històric polític Ron Paul, carismàtica veu de l’ala llibertària del partit republicà. En algun dels moments de la intervenció de Rand, es posa de manifest la presència d’aquest llegat patern. En concret, es va adreçar a l’interrogat en els següents termes: “Deixi de dominar a la gent, actuant com si aquestes persones fossin deplorables i brutes. Provi la persuasió en lloc dels garrots del govern. Provi la humilitat en lloc de l’arrogància. Provi la llibertat en lloc de la coerció. Sobretot, intenti comprendre que no hi ha un dret mèdic més bàsic que decidir què injectem al nostre cos.”

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM