Amb més del 85% de la població vacunada, es disparen els contagis per Covid-19 a Singapur

by Redacció

Les autoritats sanitàries de Singapur estan desconcertades. Malgrat ser un dels estats del món amb una major ràtio de ciutadans vacunats amb pauta completa, estan registrant xifres rècord en quant a contagis i morts atribuïdes a la Covid-19. Dels 5,45 milions d’habitants, la taxa de vacunats amb les dues dosis supera el 85%:

Evolució de la vacunació a Singapur

En contraposició, el passat divendres es van notificar 3.600 noves infeccions i sis morts en un sol dia, segons les fonts oficials. Per al país asiàtic suposa el pitjor brot des que l’OMS va declarar la situació de pandèmia. El nombre de contagis s’ha incrementat de manera exponencial d’ençà de l’inici de setembre, comptabilitzant-se 60.000 casos nous des d’aleshores. L’evolució ascendent que dibuixen les dades és prou gràfica:

Evolució dels nous contagis registrats els darrers mesos a Singapur

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM