Un escolar vestit amb faldilla aprofita les polítiques transgènere de l’institut per a cometre agressions sexuals al lavabo de les nenes

by Redacció

La Junta Escolar del comtat de Loudoun, a l’estat nord-americà de Virgínia, va aprovar el curs passat una controvertida mesura, històricament reivindicada pels col·lectius LGTBI. Els escolars podrien utilitzar els lavabos del gènere al qual s’identifiquessin, encara que no coincidís amb el seu sexe biològic. Malgrat l’oposició de moltes de les famílies, que veien amb preocupació la proposta, finalment va tirar endavant. Darrerament s’han conegut greus incidents esdevinguts arran de la implantació d’aquesta política.

Un dels episodis tingué lloc al Stone Bridge High School. Una de les nenes de l’institut va denunciar haver patit una agressió sexual per part d’un estudiant als lavabos. Emparat pels nous protocols escolars trans, l’agressor, un alumne que ocasionalment vestia amb faldilla, feia ús dels banys femenins. Sota el pretext de l’exercici del “dret d’autodeterminació de gènere” [sic], entrava lliurement dins d’aquest espai i, en una de les ocasions, va perpetrar la violació. Després de la investigació, les autoritats va arrestar l’estudiant, a qui també van atribuir la comissió posterior d’una nova agressió sexual a una nena d’una altra escola. Finalment va ser tancat a un centre de menors.

Després dels fets ocorreguts a l’Stone Bridge High School, el pare de la víctima, Scott Smith, va presentar-se a una de les reunions de la junta escolar del comtat per a denunciar públicament el cas i assenyalar la responsabilitat de les polèmiques polítiques escolars endegades. La conducta alterada que exhibí a la trobada va provocar la seva detenció. Una entrevista del The Dairy Wire recollia el passat dilluns el testimoni d’aquest pare.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM

Descobriu-ne més des de L'Alternatiu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint