Bloquejat el perfil a Twiter d’EDF

by Redacció

Pocs minuts després que aquest mitjà compartís la seva darrera publicació a través del compte de la xarxa social, el perfil va ser objecte de bloqueig. Malgrat la falta de confirmació sobre les raons que haurien motivat l’adopció d’aquesta dràstica mesura, Twitter decidia interrompre la nostra activitat a la plataforma a última hora d’ahir dilluns, just després d’abordar el tractament que des de La Vanguardia s’havia fet sobre la figura del polèmic George Soros.

Hores d’ara encara no s’ha pogut recuperar l’accés al perfil i el contingut compartit fins el moment ha quedat parcialment restringit per als seguidors i la resta d’usuaris de la xarxa. Paral·lelament, Twitter ha deixat el comptador de “seguits” del compte d’EDF a zero. Des de l’equip s’està treballant per a recuperar la normalitat i seguir difonent, també per mitjà d’aquesta xarxa social, les informacions que tant semblen incomodar.

El missatge que apareix als usuaris que entren al compte d’EDF

Actualització 16/10/21

Fruit de les dilatades gestions i les nombroses al·legacions presentades als administradors de la plataforma, Twitter ha aixecat, aparentment, les restriccions del compte. No hem rebut cap mena d’explicació sobre els motius que van motivar el bloqueig. Seguim.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM