Trump reapareix carregant contra les vacunes i els mitjans

by Redacció

Resultaven profundament equivocades les anàlisis que, després de l’arribada de Joe Biden a la Casa Blanca, donaven per mort i enterrat el fenomen Trump. Les sospites de frau que encara planen sobre les darreres eleccions presidencials i la tendència en caiguda lliure de la popularitat de Biden, estan revalorant a l’alça els quatre anys de mandat de Donald Trump.

En aquest context, l’expresident nord-americà reapareixia en un acte de partit celebrat a Iowa. El seu discurs, acompanyat per l’ovació constant dels assistents, era Trump en estat pur. Aquell indomable líder temut tant pels demòcrates com per l’establishment del partit republicà. Des de l’estat on va ser formalment nominat com a candidat a les eleccions de 2016, l’empresari va posar de manifest la mala gestió de Biden al capdavant del govern federal.

No va estalviar-se al·lusions a la mala marxa de l’economia nacional, ni respecte de la creixent crisi migratòria que afecta la frontera amb Mèxic. Insistí a deslegitimar els resultats electorals que atorgaren la presidència al seu adversari, ara fa gairebé un any, presentant a l’audiència casos controvertits en el recompte de vots. Durant la seva intervenció, Trump va aprofitar per a criticar la gestió pública de la pandèmia, afirmant que enguany ja han mort més nord-americans amb la vacuna, en comparació amb les xifres de mortalitat de 2020 atribuïdes a la Covid-19. Acusà els mitjans de comunicació d’amagar a la població totes aquestes evidències, en connivència amb les autoritats.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM