Mor Colin Powell per Covid-19… vacunat amb pauta completa!

by Redacció

Aquest dilluns la família de l’exsecretari d’Estat nord-americà, Colin Powell, comunicava públicament la mort de l’històric polític i militar d’origen jamaicà. Powell serà recordat per haver estat el primer afroamericà de la història dels Estats Units en ocupar la Secretaria d’Estat. Arribà al càrrec de la mà de George W. Bush, que el nomenà a les acaballes del 2000.

L’assumpció del lideratge al si del govern federal durant la controvertida invasió a l’Iraq, va projectar la seva figura a escala internacional. Abans d’entrar en política ja disposava d’una dilatada carrera militar. Una trajectòria destacable en què va arribar a general de l’Exèrcit del país i president de l’Estat Major Conjunt en el transcurs de la guerra del Golf.

Malgrat haver format part de l’administració de Bush fill, al seu primer mandat, el 2008 va mostrar obertament el seu suport a l’aleshores candidat demòcrata Barack Obama. Els darrers anys de la seva vida ha continuat posicionant-se al costat del partit demòcrata, demanant activament el vot per a Joe Biden a l’última elecció presidencial.

A través de la nota, difosa pel seu entorn a la xarxa social Facebook, s’atribuïa la defunció de Colin Powell, a l’edat de 84 anys, a complicacions derivades de la Covid-19. Rebia tractament contra la malaltia a Centre Mèdic Militar Nacional Walter Reed de Bethesca, a l’estat de Maryland. Curiosament, Powell comptava amb la pauta completa de vacunació contra la Covid-19.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM