Twitter censura el popular compte de 3324cat

by Redacció

El compte a Twitter de 3324cat ha estat suspès per la plataforma. El perfil, que va néixer com a paròdia del portal de notícies de la CCMA, havia guanyat gran popularitat entre els usuaris catalans de la xarxa social, fins al punt d’assolir vora els 50.000 seguidors.

Des dels seus inicis, 3324cat va denunciar amb humor i sarcasme la incomprensible deriva editorial de TV3 i els seus canals satèl·lit. El contingut que difonia el perfil, avui objecte de censura, evidenciava el biaix ideològic que domina la programació dels mitjans de comunicació públics del nostre país.

Al llarg dels últims temps, havia ampliat el focus, fent extensiva la crítica al conjunt d’actors, que des dels seus respectius camps, són responsables dels problemes que assolen avui la societat. Una societat ostatge del bonisme i la correcció política imperants en el discurs dels partits polítics majoritaris, les institucions i els mitjans convencionals.

Aquest relat esdevé cada cop més allunyat de la realitat ciutadana i no dubta en reforçar-se emprant la censura. Una pràctica contrària al pluralisme i a la llibertat d’expressió, malauradament cada cop més freqüent a Twitter. La suspensió de 3324cat arriba hores després que el canal denunciés una altra demostració de sectarisme: la prohibició de l’entrada a un establiment de restauració a un ciutadà per motius ideològics.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM