El rebuig social a la gestió de la pandèmia omple el centre de Barcelona per segon dissabte consecutiu

by Redacció

Tal com va ocórrer el passat dissabte, milers de ciutadans han fet sentir als carrers de Barcelona la seva oposició a les restriccions adoptades sota el pretext de la situació epidemiològica. La multitudinària marxa, que arrencava a la plaça Universitat, ha omplert de gom a gom la plaça Sant Jaume, punt on finalitzava el recorregut.

Al llarg de la protesta s’han formulat proclames en contra de la imposició del passaport sanitari, recentment ampliada a Catalunya. S’hi afegien crits desfavorables a la pressió institucional dirigida a forçar indirectament la submissió a la vacuna contra la Covid-19, per mitjà de mesures coercitives. La preocupació per la seva administració en infants era notòria en tot moment.

Entre els participants hi havia persones de totes les edats. En canvi, no s’ha fet visible cap rastre d’adscripció partidista o ideològica. Una demostració d’autèntica transversalitat, originada al si de la societat civil i forjada entorn de la defensa dels drets fonamentals i les llibertats públiques. L’acrític paper adoptat pels mitjans de comunicació massius al llarg de la pandèmia, també ha merescut una contundent desaprovació dels manifestants.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM