VÍDEO: Es viralitza la reacció d’un farmacèutic nord-americà en descobrir que el prospecte de les dosis de Moderna… està en blanc!

by Redacció

Durant les darreres hores s’ha fet viral una seqüència de vídeos en què es mostra la perplexitat d’un farmacèutic dels Estats Units, en descobrir que el prospecte de les vacunes de Moderna que dispensa al públic està completament en blanc.

L’autora del vídeo sol·licitava al personal de l’oficina de farmàcia ser informada sobre la seguretat de les injeccions contra la Covid-19 que tenien a la venda. El professional que l’atén remet la ciutadana al prospecte que obligatòriament ha d’acompanyar qualsevol fàrmac.

Finalment, un cop extret de l’embalatge del producte que acabava d’entregar, el farmacèutic desplega davant la càmera l’imprès dedicat a informar sobre les característiques del medicament, com per exemple, la forma d’ús, les contraindicacions i els possibles efectes adversos. La sorpresa arriba quan observa que el prospecte està buit.

La usuària li retreu el fet que el seu establiment estigui expedint un fàrmac que no compleix amb la llei i que no respecta el dret dels pacients a un consentiment degudament informat. El seu interlocutor, visiblement angoixat, acaba reconeixent entre disculpes que és del tot inacceptable.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM