El 96% dels nous casos Òmicron registrats a Alemanya afecten persones completament vacunades

by Redacció

Aquest dijous s’ha publicat el darrer informe setmanal sobre la situació relativa a la Covid-19 elaborat per l’agència federal alemanya responsable del control i prevenció de malalties. El Robert Koch Institut (RKI), nom de l’organisme, dibuixa un panorama poc esperançador a les portes de 2022.

De la lectura del document, es fa palès que, o bé hi ha quelcom que escapa al control de les autoritats, o bé no acaben de comunicar com pertoca. Segons les dades recopilades per l’agència de salut pública, el 95,58% dels nous casos de contagi per la nova variant afectarien persones vacunades.

Que hi hagi una majoria de ciutadans vacunats, no és suficient per a explicar aquesta sobrerepresentació dels que han rebut les corresponents punxades respecte de la incidència de l’Òmicron a Alemanya. El 70% de població vacunada al país, per tant, suposadament immunitzada, concentra la majoria de les noves infeccions.

Un desequilibri registrat per les autoritats que confirmaria recents estudis que apunten a una davallada immunitària a causa de l’administració d’aquestes vacunes experimentals.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM