La policia de Nova Zelanda assalta la casa d’un pastor baptista per a confiscar-li les armes de foc que posseïa legalment

by Redacció

En un vídeo difós pel mateix Kyle Bromley, aquest pastor baptista denuncia l’entrada i registre que patí a casa seva per part de la policia de Nova Zelanda. La sorprenent actuació policial perseguia confiscar-li les armes de foc que ostentava el religiós de manera legal i amb la corresponent llicència de possessió.

Bromley, visiblement indignat, mostra les destrosses ocasionades a l’interior del seu habitatge pels efectius policials que hi varen irrompre poques hores abans de finalitzar l’any. S’hi pot apreciar el forat a la paret on s’ubicava la caixa forta que custodiava el rifle i la munició, que acabaren finalment confiscats.

Segons la versió del pastor, la policia justificà l’operatiu d’escorcoll domiciliari basant-se en la presumpta queixa d’un veí, en relació amb la seva tinença d’armes. Bromley al·lega que es tractaria d’una invenció. 

Es dona el cas, que no és el primer altercat que té amb les autoritats. Mesos enrere ja havia protagonitzat enfrontaments amb la policia quan, en virtut de les severes restriccions sanitàries imposades a Nova Zelanda, se li pretenia impedir la pràctica del seu servei religiós.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM