Twitter elimina el compte d’una congressista dels Estats Units crítica amb la gestió sanitària

by Redacció

La representant per Geòrgia al Congrés dels Estats Units, Marjorie Taylor Greene, ha vist com la xarxa social Twitter li bloquejava el passat diumenge el perfil personal amb caràcter permanent. La plataforma hauria justificat la decisió al·legant incompliments reiterats respecte de les seves “polítiques de desinformació”.

La suspensió del compte es produí poques hores després que Greene compartís amb els seus seguidors informació relativa al nombre d’efectes adversos vinculats a la vacuna contra la Covid-19. L’origen de les dades era el Sistema de Notificació d’Esdeveniments Adversos a les Vacunes (VAERS), una font que, tot i no recollir xifres plenament exactes, està adscrita als CDC nord-americans, que li atorguen un notable grau de fiabilitat.

Membre del Partit Republicà, Greene és víctima de la darrera actualització de les polítiques de Twitter respecte del contingut publicat pels usuaris. Una revisió de les condicions d’ús que penalitza missatges que qüestionin la gestió i la narrativa de les autoritats.

Aquesta norma interna ha provocat el tancament definitiu del perfil de la representant electe, com ja va ocórrer dies abans amb el compte del Dr. Robert Malone. En el cas del científic, fou expulsat de la plataforma per alertar dels riscs inherents en la tecnologia d’ARNm, malgrat ser-ne un dels principals creadors.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM