El governador de Florida afirma que el passaport sanitari crea una “societat de dos nivells basada en una decisió de salut personal”

by Redacció

Ron DeSantis, governador de Florida, ha criticat la implantació del passaport sanitari i els intents per a imposar l’obligatorietat de la vacuna contra la Covid-19. Ha estat en el transcurs de la roda de premsa setmanal celebrada aquest dimecres.

El republicà adverteix que la deriva actual s’encamina a consolidar una societat “de dos nivells”, ordenada a través de catàlegs de drets diferenciats en funció d’una “decisió de salut personal”. El passaport covid, per a DeSantis, és per si mateix un instrument discriminatori.

Ha aprofitat l’ocasió per a assenyalar la manca de beneficis que ha aportat l’adopció del certificat de vacunació com a requisit per a accedir a tota mena d’establiments o serveis. S’ha servit de l’exemple de la ciutat de Nova York que, amb una de les regulacions més severes en aquest assumpte, encapçala a hores d’ara la taxa de contagis.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM