L’Agència Europea del Medicament (EMA) adverteix dels riscos de les vacunes sobre el sistema immunitari

by Redacció

Enmig de l’actual debat sobre la conveniència d’administrar massivament el que suposaria la quarta dosi de la vacuna contra la Covid-19, l’Agència Europea del Medicament (EMA) ha expressat el seu particular parer.

En una roda de premsa celebrada aquest dimarts, representants del regulador europeu han formulat els dubtes de l’agència respecte de l’estratègia d’aplicar reiteradament punxades de reforç.

En concret, el cap de l’estratègia de vacunes de l’entitat, Marco Cavaleri, s’ha mostrat amoïnat per les possibles conseqüències pernicioses per al sistema immunitari que podria comportar sotmetre l’organisme a injeccions constants.

Es tracta d’una crida a la prudència, en la línia d’estudis científics publicats recentment, que adverteixen dels riscos a mitjà i llarg termini que presenta la tecnologia d’ARNm per a la salut humana.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM