Una científica de l’MIT desaconsella els pares vacunar els fills

by Redacció

En una entrevista emesa en directe a la cadena nord-americana Fox News, la investigadora del Laboratori de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial de l’Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT), la Dra. Stephanie Seneff, va compartir amb l’audiència els seus recels com a científica respecte de la vacunació infantil.

Per a l’experta, els eventuals beneficis que aporta la vacuna contra la Covid-19 en nens i nenes, no compensen els riscos a què se’ls exposa administrant-los el fàrmac. L’anecdòtic impacte sobre la salut que presenta el coronavirus en aquest grup d’edat, anul·la tot intent de fonamentar mèdicament la insistència institucional per a vacunar-los.

Tenint en compte les possibles reaccions adverses, així com la manca de prudència a l’hora d’aprovar-se el seu ús generalitzat, la Dra. Seneff insta els pares a “fer tot el possible per a evitar-ho, absolutament tot el possible”. A parer seu, vacunar els fills no té cap sentit si s’aplica un senzill càlcul cost/benefici. Pel que fa a l’estratègia de fixar un calendari de punxades de reforç periòdiques, la qualifica de “devastadora a llarg termini”.

L’any passat, aquesta científica del MIT va publicar un rigorós estudi per a la International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, en què advertia de múltiples patologies potencialment adquiribles a causa de la tecnologia d’ARNm, com “trastorns sanguinis, malalties neurodegeneratives i malalties autoimmunes”. Aquestes preocupacions sobre la seguretat de les vacunes contra la Covid-19 afecten no només els infants sinó al conjunt de la població.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM