Ja són majoria els nord-americans que consideren que els mitjans han sobredimensionat la crisi sanitària

by Redacció

Realitzada entre els passats 18 i 19 de gener, una enquesta de Rasmussen Reports ha recopilat l’opinió dels ciutadans dels Estats Units respecte de la cobertura dels mitjans de comunicació en relació amb la pandèmia.

Segons els resultats, publicats divendres, el 50% dels enquestats creu que la premsa ha exagerat l’amenaça de la Covid-19. Una percepció que ha esdevingut majoritària en els últims sis mesos, experimentant un creixement de fins a sis punts percentuals d’ençà de juliol de 2021.

A hores d’ara, solament el 38% de la població, poc més d’una tercera part, considera que la informació difosa pels principals canals mediàtics s’ha ajustat a la realitat. Només 4 de cada 10 nord-americans afirma que han estat precisos a l’hora d’abordar la seguretat i l’eficàcia de les vacunes. Cinc punts per sota dels qui ho neguen.

En definitiva, són majoria els habitants dels Estats Units que perceben negativament la tasca de la premsa convencional en aquest assumpte. Desaprovació social que es troba a l’alça i que desconfia del relat mantingut al llarg dels darrers 24 mesos.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM