El 94,3% dels morts per Covid-19 de l’última setmana a Extremadura estaven vacunats

by Redacció

Farà uns divuit mesos, la indústria farmacèutica assegurava haver desenvolupat vacunes contra la Covid-19 amb una taxa d’efectivitat entorn del 95%. Aquesta promesa, juntament amb la garantia -avui desmentida- que els fàrmacs tenien propietats esterilitzants contra el SARS-CoV-2, va permetre els fabricants disparar el seu valor al mercat i enriquir personalment els seus dirigents.

A febrer de 2022, tot i l’enorme acceptació social de les vacunes a determinades latituds, la incansable propaganda i, fins i tot, la manipulació informativa, la realitat ensorra un cop més la narrativa oficial. És el cas de la comunitat autònoma d’Extremadura que, a diferència d’altres indrets, s’ha caracteritzat per publicitar les dades sanitàries sense recórrer a pràctiques d’adulteració estadístiques.

Així, la situació epidemiològica de l’última setmana situa en 35 el total de defuncions per Covid-19 registrades a la regió. La distribució d’aquests casos segons l’estat vacunal, indica que 33 dels subjectes estaven degudament vacunats, mentre que els dos restants no havien rebut les punxades. Proporcionalment, això suposa que el 94,3% dels morts per coronavirus comunicats els darrers set dies estava vacunat, en un territori on, a 2 de febrer, el 84,2% de la població comptava amb la pauta completa.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM