L’FDA oculta un document on s’hi agreujaven les afeccions cardíaques derivades de la vacuna de Moderna

by Redacció

El portal web de l’Administració d’Aliments i Medicaments nord-americana (FDA) tenia publicat el document que justificava la decisió de l’agència d’aprovar l’ús de la vacuna de Moderna contra la Covid-19. L’accés a l’informe era possible fins al passat dimecres quan, sobtadament, fou retirat.

Entre la informació facilitada pel regulador s’hi recollien referències a un estudi que encara no havia vist la llum. En aquesta inèdita anàlisi es revelava que les probabilitats d’aparició d’inflamacions cardíaques amb posterioritat a l’administració de la dosi de Moderna són superiors a les conegudes fins ara.

L’eliminació es produí just després que The Epoch Times enviés al regulador preguntes relacionades amb el contingut de l’arxiu. Les demandes d’ampliació d’informació formulades pel mitjà no només no van ser ateses, sinó que motivà la retirada del document del web de l’FDA.

Des del diari s’ha anunciat la interposició de peticions formals d’accés a la informació pública, emparant-se en la normativa de transparència vigent als Estats Units. Les sol·licituds inclourien tant l’informe justificatiu de l’agència com els estudis que s’hi referencien.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM