La directora dels CDC nord-americans reconeix que avaluaren els efectes de les vacunes contra la Covid-19 amb un “optimisme excessiu”

by Redacció

En unes recents declaracions públiques emeses des de Washington, la directora dels Centres per al Control i Prevenció de Malalties (CDC) dels Estats Units, Rochelle Walensky, ha sorprès l’audiència amb una inèdita confessió.

Walensky ha reconegut que la institució que dirigeix contribuí a la difusió d’informacions errònies sobre les vacunes autoritzades contra la Covid-19, en haver-les tractat amb “massa optimisme”.

Revisant el paper dels CDC, creu que mancà prudència a l’hora d’avaluar els efectes reals d’aquests fàrmacs. Segons la seva directora, donaren per bones les conclusions presentades pels fabricants, obviant l’evident interès comercial inherent en les promeses que formulaven.

A mesura que transcorria el temps, els anuncis dels laboratoris sobre les virtuts de les vacunes s’han anat demostrant artificiosos. I tal com va transcendir fa poques setmanes, els CDC ocultaren deliberadament dades que en qüestionaven els suposats beneficis.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM