Els laboratoris ucraïnesos patrocinats pel Pentàgon experimentaven amb coronavirus, segons denuncia el Kremlin

by Redacció

L’operació militar de Rússia sobre Ucraïna responia a dos objectius fonamentals: per una banda, protegir la minoria russa dels atacs perpetrats per Kíev des del triomf del cop d’estat de 2014; per l’altra, neutralitzar l’amenaça que suposava l’accelerat rearmament afavorit per les potències occidentals a la seva frontera.

Poques setmanes després d’iniciar-se la maniobra, les tropes russes van intervenir evidències que confirmaven les sospites del Kremlin. Washington no només estava proveint Ucraïna d’equipament bèl·lic convencional, sinó que estava al darrere de diverses instal·lacions biotecnològiques construïdes al país, on es duien a terme programes de desenvolupament d’armes químiques.

En aquestes pràctiques prohibides pel dret internacional hi hauria implicats desenes de laboratoris repartits arreu del territori ucraïnès. Els centres comptarien amb el patrocini del departament de Defensa dels Estats Units i esquitxen el president Joe Biden, fill del qual hi tindria interessos econòmics directes.

Aquest divendres el mateix Vladímir Putin afirmava que entre els agents infecciosos que formaven part dels programes duts a terme en les controvertides instal·lacions hi hauria, entre d’altres, àntrax i còlera, però també, coronavirus.

Una acusació que connecta amb les informacions conegudes fa uns mesos que atribuïen a agències governamentals nord-americanes la investigació de guany de funció sobre aquesta família de patògens, a la qual pertany el SARS-CoV-2. Experiments desenvolupats en laboratoris fora dels Estats Units i que comptaven amb la participació del Dr. Anthony Fauci.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM