Donald Trump fa escarni de les reiterades badades de Biden: “rep ordres del Conill de Pasqua”

by Redacció

Quan Joe Biden es postulà com a candidat a les presidencials de 2020 als Estats Units, no foren pocs els analistes que reflexionaren sobre si el demòcrata comptava amb les facultats cognitives adequades per a entomar un repte d’aquesta magnitud. Malgrat que només superava en quatre anys l’edat del seu adversari, Biden projectava una agilitat física i mental notablement inferior.

De tota manera, els esforços mediàtics de l’establishment per a demonitzar la figura de Trump al llarg de tot el mandat del republicà, possibilitaren el relleu a la Casa Blanca. Des d’aleshores, s’ha agreujat la inestabilitat global, a causa dels moviments perpetrats per les potències que rivalitzen amb els Estats Units, que també perceben debilitat en l’actual president nord-americà.

A escala local, el rumb del govern federal que lidera tampoc és positiu. La popularitat del demòcrata continua en hores baixes i tard o d’hora haurà de fer front a l’escàndol provocat per la publicació del contingut trobat al portàtil del seu fill. Ni tan sols la fi de la pandèmia li regala bones notícies i no només no és capaç de treure’n rèdit, sinó que li està costant més d’un contratemps.

Enmig de tantes mostres d’incompetència, les aparicions públiques de Biden els últims mesos alimenten els dubtes entorn de si és apte per al càrrec que ostenta. Els seus lapsus davant les càmeres són cada vegada més freqüents i difícils d’amagar. Declaracions solemnes on confon els ucraïnesos amb iranians, salutacions al no-res i d’altres imatges en què se’l veu clarament desorientat.

Massa episodis per a ignorar l’evidència respecte de les seves capacitats. Un dels més recents tingué com a protagonista secundari un individu disfressat de Conill de Pasqua, que hagué d’interrompre el president dels Estats Units mentre responia les preguntes de la premsa. Les imatges de l’incident són ben explícites i revelen que la feina d’aquell conill gegant no era entretenir la canalla, sinó evitar l’enèsima espifiada presidencial.

Tanmateix, aquest enginyós protocol de contingència, executat amb sofisticades tècniques de camuflatge, no va impedir que Biden, que es retirà capcot i resignat davant les indicacions del grotesc guinyol, tornés a ser objecte de mem. El seu predecessor, Donald Trump, ha aprofitat un acte polític celebrat aquest diumenge a l’estat d’Ohio per a fer-ne befa i qüestionar les capacitats de l’actual president, assegurant que “rep ordres del Conill de Pasqua”.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM