Les converses íntegres entre Villarejo i Cospedal que publicarà El País al llarg de la setmana

by Redacció

Us oferim els àudios íntegres que contenen diferents converses mantingudes entre Cospedal i Villarejo en relació amb els coneguts com a “papers de Bárcenas”. Aquest dilluns El País n’ha publicat un petit extracte, editat.

El mitjà pretén donar a conèixer més parts durant els pròxims dies com a exclusiva. L’enregistrament complet, de 40 minuts i disponible més avall, inclou diverses comunicacions telefòniques entre el comissari i l’exsecretària general del PP.

El diàleg té com a eix principal la documentació comptable que comprometia importants dirigents de la formació política i que destaparen Pedro J. Ramírez i Eduardo Inda, quan eren a El Mundo.

Indirectament, afloren altres temes que al seu dia foren d’actualitat a Catalunya, com l’afer de “La Camarga” o els “afinaments” perpetrats per la fiscalia. Per últim, també són constant les referències als mètodes emprats per l’establishment mediàtic.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM