‘Llibertària’ reivindica la necessitat d’estudis que analitzin la relació entre les vacunes contra la Covid-19 i el càncer

by Redacció

L’Associació Llibertària ha publicat aquest dimarts un minuciós article que aborda els riscos potencials de les vacunes contra el SARS-CoV-2 en pacients de càncer i supervivents de la malaltia. Citant fins a un centenar de fonts especialitzades, s’hi descriuen els processos cel·lulars que aquests fàrmacs poden desencadenar en l’organisme i l’especial afectació en l’àmbit oncològic.

L’entitat posa de manifest el dèficit de literatura científica que s’hagi ocupat de mesurar, específicament, l’impacte de les vacunes d’ARN missatger en subjectes immunodeprimits a causa del càncer -o dels tractaments per a combatre’l-, així com les possibles interaccions respecte dels fàrmacs antitumorals.

En aquest sentit, es critica la manca de prudència a l’hora d’administrar la vacuna amb caràcter universal, sense tenir en compte les circumstàncies i els antecedents clínics particulars. Una temeritat que podria estar al darrere, fins i tot, de casos de reactivació de cèl·lules canceroses latents.

Els autors de l’article, que integren la comissió científico-sanitària de l’associació, afirmen haver observat en el desenvolupament de llurs tasques professionals en l’àmbit de la salut, un “increment inusual de càncers recurrents i agressius en persones que han estat doble, triple i quàdruplement vacunades”.

A través d’aquesta rigorosa publicació, Llibertària consagra l’esperit multidisciplinari amb què es presentà en societat. Juntament amb el cercador de recerques científiques sobre la Covid-19 disponible al seu web, l’entitat presidida per l’advocat Lluís Gallardo complementa així la seva dedicació divulgativa, social i judicial.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM