“Imagineu-vos el compliment!”: El CEO de Pfizer explica a Davos les bondats d’incorporar xips a píndoles farmacèutiques

by Redacció

Els avenços actuals en el camp de la biotecnologia ofereixen un ampli ventall de possibilitats fins ara inconcebibles. És el cas de la nova invenció desenvolupada per la farmacèutica Pfizer, que acaba de presentar-se al Fòrum Econòmic Mundial (WEF).

Es tracta d’una innovadora tècnica, consistent en incorporar dins els fàrmacs dispositius electrònics capaços de transmetre informació. Ha estat el mateix Albert Bourla, director executiu de la corporació nord-americana, l’encarregat d’exhibir-ne les virtuts davant l’audiència de Davos.

Bourla ha volgut destacar els beneficis per a autoritats i companyies d’assegurances que suposaria adherir a les píndoles, entre d’altres, xips ingeribles que puguin emetre senyals a l’exterior. 

Una aplicació que permetria controlar l’adequada administració de fàrmacs i tractaments prescrits en pacients. “Imagineu-vos el compliment!”, sentenciava.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM