L’arquebisbe Carlo Maria Viganò acusa d’alta traïció els mandataris disposats a lliurar la sobirania popular a l’OMS

by Redacció

Malgrat l’apagada informativa que envolta l’assumpte, aquesta setmana té lloc a Ginebra el debat de l’Assemblea Mundial de la Salut que ha de perfilar el contingut definitiu del futur Tractat Internacional de Pandèmies. Un projecte que pretén ampliar l’autoritat de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), sota el pretext de combatre eventuals amenaces per a la salut global.

En relació amb aquest transcendental esdeveniment, s’hi pronunciava l’arquebisbe Carlo Maria Viganò a través una carta emesa la vigília de la jornada en què arrencava la reunió a Suïssa. L’italià, crític amb el model de gestió envers la Covid-19 que s’establí a Occident, ha advertit dels perills d’atorgar poders absoluts a l’entitat supranacional.

La crisi derivada del SARS-CoV-2 actua, precisament, com a element accelerador del procés que cerca donar carta blanca a l’OMS per a imposar dictats que afectin el conjunt de la població mundial. Monsenyor Viganò assenyala que l’organisme esdevindrà capaç d’aplicar mesures com els confinaments, les quarantenes, els passaports sanitaris o la vacunació obligatòria per damunt de les autoritats i les lleis dels països.

Per a l’arquebisbe, aquesta cessió de la sobirania nacional perpetrada pels governants a l’esquena de la ciutadania, constitueix un “delicte d’altra traïció”. Exigeix els mandataris que s’oposin al “cop d’estat global que l’OMS i el FEM [Fòrum Econòmic Mundial] tenen previst des de fa anys sota els noms de l’Agenda 2030 i el Gran Reinici”.

L’escassa cobertura que n’estan dedicant els mitjans convencionals, indica l’ànim de consumar el lliurament de la sobirania nacional a una entitat controlada per la indústria farmacèutica i sinistres inversors com Bill Gates. Les deliberacions es desenvoluparan, convenientment, amb el sobtat brot internacional de verola del mico com a teló de fons.

Podeu llegir la missiva sencera de Monsenyor Viganò a continuació:

T'HO RECOMANEM