Davos oficialitza el nou esquer que permetrà l’elit desplegar el control total sobre la població: l’alarmisme climàtic

by Redacció

L’edició d’enguany del Fòrum Econòmic Mundial (WEF), clausurada fa pocs dies, ha deixat entreveure les línies mestres que guiaran les decisions dels mandataris globals els pròxims mesos, amb l’objectiu de consolidar el projecte de Nou Ordre Mundial.

Un any més, l’elit econòmica, política i tecnològica global s’ha conjurat a la localitat de Davos (Suïssa) per a coordinar les accions que han de materialitzar l’agenda compartida. L’estratègia traçada donarà lloc a decisions cabdals que influiran profundament sobre la vida de les persones, malgrat que la cimera no compti amb cap mena de mecanisme representatiu.

Com era previsible, la Covid-19 ha estat ben present al conjunt d’esdeveniments celebrats al WEF. Ha comptat, fins i tot, amb la participació del CEO de la farmacèutica Pfizer. Albert Bourla ha defensat la necessitat d’incorporar als fàrmacs dispositius electrònics de control, en un diàleg mantingut amb l’amfitrió de Davos, Klaus Schwab.

Autor de “COVID-19: The Great Reset”, Schwab plasmava al seu llibre el full de ruta previst per a la dècada actual, situant-hi la pandèmia com a factor accelerador. En aquest sentit, el Fòrum ha posat de manifest l’estímul que prendrà el relleu a la crisi sanitària com a motor de transformació global: l’alarmisme climàtic.

Era J. Michael Evans, president del Grup Alibaba, qui confirmava el nou esquer amb què es justificaran les conculcacions de drets venidores. Evans relatava les virtuts d’emprar la tecnologia per a monitorar íntegrament l’activitat de cada individu amb la finalitat mesurar-ne la “petjada de carboni”.

On vas, què menges i què compres. La traçabilitat completa de les nostres vides registrada i fiscalitzada en benefici d’un bé superior. Es reprodueix així una de les principals tècniques executades al llarg de la pandèmia, consistent en inculcar un poderós sentiment de culpa en el ciutadà. Es prepara l’evolució de la mateixa lògica que ens considerava a tots i cadascun de nosaltres com a letals vectors de contagi.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM