En plena campanya de Joe Biden contra la tinença d’armes, apareixen fotografies del fill del president mantenint relacions amb una prostituta… pistola en mà!

by Redacció

El contingut del portàtil del fill de Joe Biden, extraviat el 2020, continua generant maldecaps al president dels Estats Units. La dilatada sèrie de revelacions que està exposant l’esbojarrada vida privada de Hunter, ha brindat aquest dilluns a l’opinió pública una nova entrega.

Els mitjans nord-americans han destacat l’enèsima fotografia que immortalitza les pertorbadores pràctiques amb què Biden júnior omple els seus moments d’oci. El personatge apareix, com de costum, mantenint relacions amb una prostituta i envoltat d’evidències d’haver consumit substàncies estupefaents. En aquesta ocasió, esdevé destacable el fet que el protagonista posa nu amb una pistola a les mans.

L’escena retratada va més enllà del simple safareig i incideix de ple sobre l’actual context polític al país. Les fotos s’han publicat enmig de la campanya demòcrata adreçada a modificar les lleis que protegeixen el dret dels ciutadans a portar armes. Una ofensiva que lidera personalment el president i pare de la criatura, decidit a monopolitzar el debat entorn d’aquesta qüestió, aprofitant els últims tiroteigs massius.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM