Troben mort en estranyes circumstàncies l’exassessor de Clinton que el connectava amb el pederasta Jeffrey Epstein

by Redacció

Aquest dimarts es compleix un mes d’ençà que aparegués el cos sense vida de Mark Middleton, estret col·laborador al llarg de la dècada dels noranta de l’aleshores president dels Estats Units, Bill Clinton. Malgrat que el comunicat emès per l’entorn del difunt no oferia la causa de la mort, finalment n’han transcendit els detalls.

El cadàver de Middleton, de 59 anys, fou descobert el passat 7 de maig als afores de la localitat de Perryville, a l’estat d’Arkansas. Va trobar-se penjat d’un arbre i amb l’impacte d’un tret d’escopeta al pit, segons el testimoni facilitat a RadarOnline per part del primer funcionari del comtat de Perry en personar-se al lloc dels fets.

Després de publicar-se aquestes declaracions, s’ha imposat un ferri silenci al voltant de l’assumpte. La família de Middleton ha sol·licitat judicialment la restricció de tercers a informes policials i arxius fotogràfics, rere el pretext d’evitar la difusió d’especulacions. No obstant això, l’obstinació pel secretisme anima, precisament, a què se’n formulin tota mena de conjectures.

Des de la maniobra de la família, les fonts de la investigació, incloent-hi el forense, han obstaculitzat reiteradament qualsevol intent d’obtenir informació relacionada. A aquesta opacitat s’hi afegeixen veus properes a Mark Middleton que no comparteixen la línia d’investigació principal. És el cas d’un dels socis professionals del finat, que considera del tot inversemblant la tesi del suïcidi.

Tanmateix, l’element que desperta més suspicàcies està vinculat amb el passat professional de la víctima. Tal com desvela el Daily Mail, durant l’etapa en què va exercir d’assistent de màxima confiança de Bill Clinton, possibilità que l’aleshores president rebés el pederasta Jeffrey Epstein, que visità la Casa Blanca fins en disset ocasions.

La relació entre Middleton i Epstein era estreta, arribant el primer a figurar entre els integrants dels vols amb destí a la coneguda com l'”illa de la pedofília“, propietat del segon. Ambdós individus tenen en comú el fet d’haver traspassat en estranyes circumstàncies. Una característica que els uneix al creixent nombre d’antics col·laboradors del matrimoni Clinton, morts de forma prematura i sota un vel de misteri.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM