Les dades oficials sobre la incidència de la Covid-19 a les Illes Balears també demostren la ineficàcia de la vacuna

by Redacció

En el marc del conjunt d’accions judicials que impulsa l’Asociación Liberum contra les restriccions sanitàries adoptades els últims dos anys per part de les diferents administracions de l’Estat, l’entitat ha anunciat avui l’obtenció d’una informació reveladora.

En una intervenció emesa aquest dimecres al canal de televisió 7NN, Luis María Pardo, advocat de Liberum, ha relatat que el col·lectiu ha pogut accedir a les dades epidemiològiques oficials de diverses comunitats autònomes. Una circumstància que ha estat finalment possible fruit de les sol·licituds formals interposades davant els tribunals.

Entre les autoritats autonòmiques que a hores d’ara ja han fet efectiva l’entrega de les xifres a l’associació, hi ha el govern de les Illes Balears. Segons Pardo, la documentació facilitada per aquest executiu indica que dels 730.000 contagis registrats el mes de gener, més de 600.000 havien rebut el fàrmac contra la Covid-19.

En conseqüència, gairebé el 83% dels infectats a les Illes estava vacunat. Una proporció que constata la manca d’utilitat de les injeccions per a neutralitzar la propagació del coronavirus i que, al mateix temps, explica la negativa de les administracions a l’hora publicar les dades discriminades segons l’estat de vacunació. El lletrat ha volgut recordar que els governs imposaren l’obligatorietat del “passaport sanitari” malgrat ser plenament coneixedors d’aquesta realitat.

A l’espera de conèixer al detall la informació alliberada, tot apunta que les conclusions que se’n derivaran seran properes a les que en resultaren de les xifres recopilades pel govern català. Una informació sanitària que a Catalunya ja evidenciava la ineficàcia de les vacunes, que no proporcionaven cap benefici ni en contagis, ni en hospitalitzacions, ni en defuncions.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM