L’excés de mortalitat no atribuïble a la Covid-19 es perpetua en el temps i comença a desconcertar els mitjans oficialistes

by Redacció

No cal ser massa viu per haver detectat les darreres setmanes un tímid -però significatiu- viratge en el sentit de les informacions recollides pels mitjans de comunicació convencionals, en relació amb les vacunes de la Covid-19. De sobte, han irromput entre les publicacions de les principals capçaleres, notícies desfavorables envers les propietats de les injeccions. En particular, ha passat a tractar-se obertament aspectes vinculats als efectes adversos, comprometent així la percepció sobre la seguretat de les vacunes, que fins al moment havien renunciat a qüestionar.

Tot i l’aparició d’aquesta escletxa dins el panorama mediàtic dominant, perdura el desequilibri que apuntala el relat mantingut al llarg de dos anys. De tant en tant, però, no poden ignorar la contundència de la realitat. En aquest sentit, resulta paradigmàtica la publicació de La Razón, el cap de setmana passat, que es feia ressò de la persistència de l’excés de mortalitat registrat a l’Estat. La darrera actualització del MoMo constata la continuïtat al maig de la tendència dels últims mesos, observant-se una xifra de defuncions que es manté significativament per damunt de l’esperada.

La cronificació d’aquesta anomalia esdevé preocupant, tal com revela el to emprat pel diari, tenint en compte que, malgrat excloent-ne l’efecte de la Covid-19, les morts comptabilitzades encara superarien de forma alarmant les estimades. La Razón retreu a les autoritats que defugin abordar el fenomen i no n’ofereixin cap explicació. Una manca d’informació que també atribueix a altres crisis sanitàries recents, com les provocades per l’aparició de casos d’hepatitis infantil d’origen desconegut o per l’inesperat brot de verola del mico.

Amb tot, s’hi entreveu un esforç de contenció per part de l’autor de la peça, obligat a recórrer a fórmules críptiques per a mostrar la implacable realitat: “Curiosament estan pujant els casos de malalties cardiovasculars, miocarditis, pericarditis, ictus, trombocitopènia, mort sobtada i càncer”. I qui vulgui entendre, que entengui (Mateu 19:12).

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM