Les vacunes de la Covid-19 perjudiquen la capacitat reproductiva humana, confirmant-se el guió anunciat per Bill Gates ara fa dotze anys

by Redacció

No podem dir que no n’estàvem advertits. Fa més d’una dècada que Bill Gates associa públicament la promoció de les vacunes amb l’anhelat propòsit de reduir la població mundial. El 2010, en una ponència dins les conegudes com a TED Talks, el cofundador de Microsoft establia explícitament aquest vincle.

En concret, Gates fiava als efectes dels vaccins la tasca de rebaixar fins a un 15% la xifra total d’habitants al planeta. I no està pas sol. La necessitat de controlar la demografia està al punt de mira del conjunt d’actors que integren la -cada cop més perceptible- governança global.

La precarització de les condicions materials de vida a Occident, la imposició de polítiques que desincentiven la natalitat, la propaganda climàtica i l’agitació permanent de conflictes culturals, són part de la silenciosa munició emprada en aquesta guerra encoberta.

En aquest sentit, recentment s’ha confirmat el paper que desenvolupen les vacunes de la Covid-19 al servei de l’agenda que combat el presumpte problema de sobrepoblació. El passat 17 de juny, es publicà un estudi que relacionava l’administració d’aquests fàrmacs amb la disminució de la fertilitat masculina.

A partir de l’anàlisi de successives mostres d’esperma obtingudes dels 37 pacients participants, la recerca avaluà l’impacte de la vacuna sobre els diferents paràmetres que en determinen la qualitat. Els resultats assolits evidencien una davallada de més d’un 20% en la concentració d’espermatozous, present fins tres mesos després de la injecció.

En tot cas, els subjectes estudiats havien rebut únicament les dues dosis inicials. Es desconeix, per tant, la incidència que pugui derivar-se de l’aplicació periòdica de punxades de reforç, especialment a llarg termini.

La constatació del deteriorament de la capacitat reproductiva provocat per les vacunes convida a reflexionar sobre si haver deixat la solució de la pandèmia en mans d’un magnat obsessionat amb reduir la població, va ser l’opció més intel·ligent.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM