Es dispara la criminalitat als districtes dels EUA on guanyaren els fiscals patrocinats per George Soros amb 40 milions de dòlars

by Redacció
edf

George Soros no renuncia a explotar totes i cadascuna de les escletxes del sistema per a la consecució de la seva obscura agenda. L’exorbitant fortuna que ha atresorat a través de les operacions especulatives més execrables, li permeten estendre els seus tentacles sobre institucions polítiques, corporacions mediàtiques i moviments socials.

D’un temps ençà, el magnat ambiciona penetrar també l’estructura judicial dels Estats Units. Una de les principals estratègies consisteix a intervenir en les eleccions a fiscal, dels districtes corresponents a les ciutats més importants del país. D’aquesta manera, els últims deu anys Soros ha destinat més de 40 milions de dòlars a finançar les campanyes dels candidats afins.

Segons un recent informe elaborat per l’entitat Law Enforcement Legal Defense Fund (LELDF), en l’actualitat fins a 75 fiscals del conjunt del país han comptat amb el suport del multimilionari. Com és habitual en Soros, ha bastit una complexa xarxa d’organitzacions interposades per a finançar-los.

A hores d’ara ja gaudeix d’una influència decisiva dins el sistema judicial. Tal com assenyala l’informe, “aquests 75 fiscals representen 1 de cada 5 nord-americans o més de 72 milions de persones, inclosa la meitat de les 50 ciutats i comtats més poblats d’Amèrica”.

L’obsessió del “filantrop” en aquesta qüestió pot observar-se en el detall dels substancials donatius aportats. En algunes ocasions, fins al 90% dels recursos econòmics de la campanya provenien del finançament de l’entramat de George Soros.

Per descomptat, les generoses contribucions del magnat no són a canvi de res. Un cop assolit al càrrec, aquests fiscals es mostren més laxes a l’hora de formular les acusacions, defugen de perseguir determinats il·lícits i endeguen reformes de gran rellevància. L’essencial funció pública que tenen encomanada es veu condicionada per una ideologia que prioritza les polítiques identitàries i que atia la guerra cultural.

Els insaciables esforços per a transformar el sistema penal han donat els seus fruits. L’augment de la criminalitat i la inseguretat urbanes afecta en major mesura els districtes que compten amb fiscals apadrinats per Soros. Al comtat de Los Angeles, on exerceix com a fiscal una de les principals apostes de l’especulador, els homicidis s’han disparat en un 53,9% en només tres anys.

Al districte de Filadèlfia, amb la fiscalia a càrrec de Larry Krasner, es va batre l’any passat la xifra rècord d’homicidis. Com a candidat, Krasner fou gratificat amb gairebé 1,7 milions de dòlars del milmilionari d’origen hongarès. També s’han registrat més homicidis en altres places ocupades pels fiscals de Soros, com al districte del comtat de Harris (Houston), on han crescut un 71% el 2021, o al de Bexar (San Antonio), que n’ha experimentat un increment del 52% des de 2019.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM