L’esquela d’un veí de Lleida de 41 anys informa que s’havia vacunat amb AstraZeneca tres mesos abans

by Redacció

A la versió digital del diari SEGRE ha aparegut publicada una singular esquela. S’hi recull la identitat i l’edat del difunt, el veïnatge, la data del traspàs i un missatge de comiat, com és habitual. Tanmateix, la nota mortuòria que ens ocupa inclou una dada insòlita.

Sigui per voluntat del desaparegut o per la persona -o persones- que commemoren el primer aniversari del succés, s’hi detalla la data en què fou vacunat contra la Covid-19, així com el nom de la farmacèutica responsable de la dosi rebuda. Aparentment, una colpidora vinculació.

Desconeixem la motivació d’incorporar aquesta informació a l’esquela i evitarem especular-ne, donades de les circumstàncies. No obstant això, resulta desconcertant el críptic esment sobre la vacunació a l’esquela d’aquest veí de Lleida, que va morir als tres mesos d’haver rebut la dosi d’AstraZeneca amb només 41 anys. EPD.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM