Enderroquen a l’estat nord-americà de Geòrgia els blocs de pedra gravats amb missatges maçònics

by Redacció

Al comtat d’Elbert, situat a l’estat nord-americà de Geòrgia, les autoritats locals han enderrocat aquest dimecres el monument conegut com a Georgia Guidestones. La decisió s’ha adoptat hores després que l’escultura de granit fos malmesa arran d’una misteriosa explosió.

A hores d’ara, la detonació és la principal hipòtesi de la investigació, tot i que se’n desconeix tant l’autoria com la motivació. El conjunt de sis lloses, que assolia una alçada de fins a sis metres, va ser col·locada l’any 1980, enmig d’una forta polèmica.

Els missatges gravats sobre la pedra, reproduïts en fins a vuit llengües, van suscitar des del primer moment l’oposició de bona part de la població. Tal com revela la seva denominació, el monument aspira a esdevenir el full de ruta per a l’establiment d’un Nou Ordre Mundial.

A més d’advocar per la instauració d’un únic govern global, aquestes escriptures apel·len a rebaixar dràsticament el nombre d’habitants de la Terra, amb un topall de 500 milions, i a intervenir sobre el procés reproductiu humà. Juntament amb l’aniquilació del concepte de “nació”, tot plegat conjuga amb els designis de l’elit que determina l’actual rumb del món.

Finançat per un individu que s’ha mantingut sempre en l’anonimat, l’escultura té notables reminiscències maçòniques. El sentit de la inscripció traçada sobre les pedres, així com els subtils elements vinculats a la numerologia i l’astrologia que l’envoltaven, apunten cap a aquesta societat secreta. Un fet que tampoc no permet descartar que la demolició pugui tractar-se d’alguna mena d’acte ritual a què tan avesats estan.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM