El Fòrum Econòmic Mundial proposa tapar el Sol

by Redacció

El Fòrum Econòmic Mundial (WEF) és partidari d’intensificar els esforços en matèria de geoenginyeria com a estratègia per a mitigar els efectes de la denominada “emergència climàtica”.

Així es constata en una recent publicació a xarxes socials emesa per l’organització de Davos en què proposa, ni més ni menys, que bloquejar el Sol. En aquest sentit, beneeix el plantejament formulat per investigadors del MIT, consistent en col·locar “bombolles espacials” per a reflectir-ne la radiació.

La influent institució elitista presidida per Klaus Schwab ofereix alguns detalls sobre el projecte, constatant que es troba en una fase força avançada. Entre d’altres, indica que la barrera artificial podria ser fabricada des de l’espai per robots des de l’espai i que comptaria amb una mida propera a la del Brasil.

Aquesta campanya del WEF revela la voluntat de les elits per a normalitzar les pràctiques de modificació climàtica a gran escala. Pel que fa a la plataforma de difusió emprada, no sembla casual haver escollit TikTok, especialment orientada a les generacions més joves.

Tanmateix, no és la primera vegada que se sent a parlar d’obstruir el Sol. Bill Gates ja en parla d’un temps ençà, suggerint ruixar l’atmosfera amb aerosols químics que evitin l’arribada de rajos solars a la Terra. També varen predir-ho els Simpson.

@worldeconomicforum Could a Brazil-sized space raft help reverse global warming? Read more by tapping the link in our bio #nature #globalwarming #climatechange ♬ original sound - World Economic Forum
Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM