“No fou la meva elecció”: Vigent campió de l’NBA confessa que desitjaria no haver-se vacunat

by Redacció

Andrew Wiggins, integrant de l’actual campió de l’NBA, ha confessat públicament estar penedit d’haver rebut la vacuna contra la Covid-19. Un cop finalitzada la temporada, el jugador dels Golden State Warriors se sincerava en aquests termes en una recent entrevista.

Tot i al·legar el seu dret a acollir-se a una exempció per motius religiosos, l’atleta de 27 anys afirma que l’estricta normativa adoptada a San Francisco no li deixà més remei que vacunar-se per tal de poder continuar competint.

Wiggins ha lamentat el grau de coerció que hagué de patir, tenint en compte que s’anul·là la seva capacitat decisòria sobre un assumpte mèdic. L’esportista desitjaria no haver-se sotmès a la injecció, afegint que al conjunt de la família tampoc “no hi creuen”.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM