Designada per a presidir un influent comitè assessor de l’OMS una partidària d’exigir l’ús de la mascareta “per sempre”

by Redacció

Defensar l’aplicació de les restriccions sanitàries més dràstiques resulta una bona manera de prosperar al si de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Així ho demostra el recent nomenament de la britànica Susan Michie com a presidenta del grup assessor de l’entitat en matèria de comportament.

La professora, vinculada al partit comunista del Regne Unit, és coneguda al seu país per les postures intransigents que expressà en relació amb la gestió pública de la Covid-19. En aquest sentit, va aprofitar diverses intervencions televisives per a formular prediccions catastrofistes sobre la pandèmia i advocar pel manteniment indefinit de mesures com el distanciament social o l’ús de les mascaretes.

A partir d’ara, Michie dirigirà el comitè d’experts encarregat de millorar els nivells d’acceptació social de les restriccions sanitàries aprovades per l’organisme internacional. La seva designació ha estat anunciada a Twitter pel University College London, on exerceix de professora de psicologia de la salut.

Així doncs, amb la promoció orgànica dels partidaris de la línia dura es confirma la inquietant deriva de l’OMS. La científica britànica no dubta en mostrar-se favorable a importar les polítiques de bloqueig total i control permanent que el règim xinès imposa a la ciutadania.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM