Un jove català denuncia haver-se quedat tetraplègic a causa de la vacuna

by Redacció

En una entrevista oferta a la ràdio pública, el català Christian Segura explicava aquest dimecres com la vacuna de la Covid-19 ha capgirat per complet la seva vida. Minuts després de rebre la primera dosi, perdia el coneixement mentre circulava en moto i patia un greu accident de trànsit.

Fou el 6 de juliol de l’any passat. Les lesions provocades pel sinistre l’acabarien deixant tetraplègic. El jove relata com va prendre consciència de la relació entre l’incident i el fàrmac. A l’hora d’administrar-li la segona dosi, experimentà novament efectes adversos. En aquest cas, li va produir una intensa davallada de la tensió i de les pulsacions, quan havien transcorregut pocs segons d’ençà de la punxada.

Sense patologies prèvies ni problemes cardíacs anteriors, tant en Christian com el seu entorn estan convençuts que la vacuna va ser la causa del desmai a la carretera. En tot moment deixa clar que va complir amb el període de repòs de quinze minuts, des del mateix centre de vacunació, abans d’iniciar la conducció.

L’afectat descriu les accions legals dutes a terme fins ara. En primer terme, envià un burofax a Pfizer, fabricant de la dosi rebuda. La farmacèutica, per la seva banda, va desentendre’s de qualsevol responsabilitat a la resposta formulada.

Al mateix temps, se li denegà l’accés als contractes subscrits per la Unió Europea amb la companyia nord-americana. Finalment, ha interposat una reclamació administrativa davant el Ministeri de Sanitat, amb l’esperança que alguna institució assumeixi la responsabilitat d’uns fets que l’han deixat, de forma irreversible, sense mobilitat de coll cap avall.

 

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM