Twitter censura un prestigiós científic israelià per haver vinculat la verola del mico amb les vacunes d’ARNm

by Redacció

En aquesta ocasió ha estat el professor israelià Shmuel Shapira qui ha patit la restrictiva política de contingut exercida per Twitter. Novament, la plataforma penalitza missatges que posen en dubte la seguretat de les vacunes de la Covid-19, encara que hagin estat formulats per reconeguts especialistes en la matèria.

És el cas de Shapira, fundador del Departament de Medicina Militar de la Facultat de Medicina de la Universitat Hebrea i director del Cos Mèdic de les FDI. Prèviament, ocupà la direcció general adjunta de l’Organització Mèdica Hadassah, així com la direcció de l’Escola de Salut Pública Hadassah de la Universitat Hebrea.

Si això no fos suficient per a acreditar la seva solvència en el camp de les vacunes, entre els anys 2013 i 2021, el professor ha estat director general de l’Institut d’Investigació Biològica d’Israel (IIBR), liderant al país la recerca per a obtenir una vacuna contra el SARS-CoV-2.

Malgrat la contrastada aptitud professional, Twitter li suspenia el compte després que l’expert vinculés l’actual brot global de verola del mico amb els efectes de les vacunes de la Covid-19. De res no ha valgut que hagi publicat més d’un centenar d’articles científics revistats per parells, l’administració de la xarxa li exigí que eliminés el tuit per tal de poder recuperar l’usuari.

En concret, Shapira afirmà que “Els casos de verola del mico han estat estranys durant anys. Durant els darrers anys es va documentar un sol cas a Israel. Està ben establert que les vacunes d’ARNm afecten el sistema immunitari natural. Un brot de verola del mico després de la vacunació massiva de Covid-19: No és una coincidència.” Amb anterioritat, el docent denuncià haver patit en primera persona lesions físiques a causa de la vacuna de Pfizer.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM