Una vacuna anual “com si fos un iPhone”: l’anhel de la Big Pharma per a sotmetre la salut a obsolescència programada

by Redacció

El descomunal rèdit que les corporacions farmacèutiques han obtingut arran de la Covid-19, n’encoratja els directius per a perllongar al màxim aquesta fructífera situació. Alhora, el grau de complicitat de les autoritats envers els seus interessos, el seguidisme acrític que han trobat en els mitjans i, finalment, la incomprensible docilitat manifestada per la població, els permet presentar-se públicament sense embuts.

D’aquesta manera, Stéphane Bancel, director executiu de Moderna, revelava quines són les intencions del sector en relació amb la vacuna contra el SARS-CoV-2. L’objectiu, tal com ha afirmat en una recent entrevista concedida a la CNN International, consisteix a introduir amb periodicitat anual una única injecció capaç de combatre la Covid-19, la grip i el virus respiratori sincicial.

Per descomptat, aquesta vacuna combinada estarà basada en tecnologia d’ARN missatger i estarà adreçada a la totalitat de la ciutadania. El CEO de la companyia nord-americana ha defensat les bondats d’aquest pla d’injecció anual, equiparant-ho al fet d’estrenar el darrer model d’iPhone cada mes de setembre, i així obtenir “noves aplicacions i actualitzacions”.

No es tracta d’una comparació casual. L’exposició de Bancel fa palès l’anhel de la Big Pharma per a inocular l’obsolescència programada a la salut humana. L’impacte provocat per l’aplicació sostinguda d’aquests fàrmacs sobre els processos biològics i cel·lulars, distorsionen la resposta immunitària innata del pacient. En paral·lel, successives campanyes mediàtiques advertint de noves variants incentivaran la demanda de vaccins entre individus cada vegada més dependents. Així s’assoleix un flux de beneficis continuat.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM