Centenars de metges i científics d’arreu del món declaren l’Emergència Mèdica Internacional causada per les vacunes

by Redacció

En una conferència de premsa celebrada el passat 10 de setembre, més de 400 metges i científics de diverses nacionalitats declararen una crisi mèdica internacional provocada pels efectes adversos de la vacuna contra la Covid-19.

A la iniciativa, impulsada des de l’Índia, s’hi varen adscriure especialistes i professionals de l’àmbit de la salut de fins a 34 països diferents. Tots ells comparteixen una profunda preocupació per l’increment de mortalitat que s’està registrant a diversos indrets del planeta, d’ençà d’iniciar-se el procés de vacunació massiva.

Els promotors de la Declaració alerten de l’inèdit creixement de defuncions sobtades que estan observant darrerament en individus joves i sans, així com l’augment d’avortaments i morts perinatals. Uns testimonis avalats per les xifres oficials que constaten un excés de mortalitat “a aquells països on a la majoria de la població se li ha administrat la denominada vacuna Covid-19”.

De la mateixa manera, denuncien que, tant la sobremortalitat registrada com l’elevat nombre d’efectes adversos associats a les injeccions, recopilat pels sistemes de monitoratge, no estan sent degudament investigats per les autoritats sanitàries.

Amb tot, exigeixen les agències reguladores, els Estats i els organismes internacionals, l’aplicació de mesures d’urgència, consistents, entre d’altres, en la suspensió de la vacunació, la pràctica d’una acurada investigació respecte d’aquelles morts sospitoses en subjectes vacunats i l’execució d’una anàlisi escrupolosa sobre la composició d’aquests fàrmacs contra el coronavirus.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM

Descobriu-ne més des de L'Alternatiu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint