Científics de Harvard i de la Johns Hopkins conclouen en un demolidor estudi que les vacunes són més perjudicials que el virus

by Redacció

Realitzat per científics de la Universitat de Harvard i de la Johns Hopkins, entre d’altres, una nova recerca desmunta per complet la narrativa oficial respecte de les vacunes de la Covid-19. Amb l’ànim de posar fi a la manca de càlculs de cost-benefici, els autors analitzen l’impacte d’aquests fàrmacs en el subgrup de població dels 18 als 29 anys.

Atesa la constada incapacitat de les vacunes per a evitar la transmissió, els investigadors estudien la conveniència de la universalitat del tractament, a partir de les dades oficials referides, per una banda, a la incidència del SARS-CoV-2 entre els adults joves i, per l’altra, a la quantitat d’efectes adversos reportats dins d’aquest col·lectiu.

Les conclusions de l’estudi, a hores d’ara publicat com a preprint, són contundents. Els resultats obtinguts porten els autors a considerar que l’administració de la vacuna contra la Covid-19 en menors de 30 anys és més perniciosa que el mateix coronavirus: “és probable que el mandat universitari de vacunar contra la Covid-19 causi danys nets esperats a adults joves sans […] que no es veuen superats per un benefici proporcional per a la salut pública”.

La publicació va més enllà i valora també des dels vessants ètic i social el conjunt de polítiques que estableixen la vacunació obligatòria. Els acadèmics conclouen que suposa una vulneració de la llibertat individual “èticament injustificable”, per exemple, pel fet d’imposar-la de forma coercitiva sense disposar, en paral·lel de mecanismes que en compensin adequadament les eventuals conseqüències indesitjades que l’acompanyen.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM