Twitter segresta durant 24 hores el transcendental missatge del cirurgià general de Florida en què advertia dels riscs cardíacs associats a la tecnologia d’ARNm

by Redacció

El passat divendres, el cirurgià general de Florida, el Dr. Joseph A. Ladapo, va presentar la nova guia sobre les vacunes de la Covid-19. Aquesta actualització s’ha confeccionat a partir dels resultats obtinguts en la darrera avaluació de seguretat relativa a les injeccions, duta a terme pel Departament de Salut de l’estat nord-americà.

De les conclusions de l’estudi s’infereix que, en homes d’edat inferior a 40 anys, el risc de patir accidents cardíacs potencialment mortals augmenta un 84% durant els 28 dies posteriors a l’administració de la vacuna d’ARN missatger. Per aquesta raó, el govern de Florida recomana aquest col·lectiu no inocular-se el fàrmac.

Tot i la transcendència de l’anunci, els responsables de Twitter n’obstaculitzaren greument la difusió, amagant la piulada en què el mateix Dr. Ladapo compartia la rellevant notícia. El missatge fou censurat poc després de publicar-se i no tornaria a ser visible per als usuaris de la xarxa fins a transcorregudes 24 hores.

Malgrat estar novament disponible, aquesta mena de segrests temporals perjudiquen notablement l’abast del missatge afectat, que resulta silenciat en un lapse de temps decisiu en termes d’impacte social. Sigui com sigui, Twitter ha impedit que la ciutadania pogués accedir amb normalitat a una informació sanitària cabdal per a l’interès general, emesa per una autoritat pública i acompanyada de contundents evidències científiques.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM