“On és la meva menstruació?”: franceses afectades per la vacuna surten al carrer mentre el feminisme oficial se’n desentén

by Redacció

Desenes de dones s’aplegaren el passat dissabte a la plaça Vauban de la ciutat París per a exigir el reconeixement per part de les administracions d’aquells efectes secundaris provocats per la vacuna del SARS-CoV-2 que, en concret, colpegen la població femenina.

La manifestació va ser convocada pel col·lectiu “Où est mon cycle?” (On és el meu cicle?), que pretén donar veu totes aquelles franceses que han patit alteracions menstruals a causa de l’administració de la vacuna.

Durant la protesta es pogueren sentir testimonis d’algunes víctimes d’aquest desordre associat als fàrmacs contra la Covid-19, que ha esdevingut un dels més habituals d’ençà d’iniciar-se la campanya de vacunació.

A l’acte, que va comptar amb la intervenció de destacades personalitats científiques i jurídiques de França, també es reclamà el restabliment dels drets civils i les llibertats públiques arrabassades els darrers anys.

D’aquesta manera, el moviment vol visibilitzar la preocupant quantitat d’afeccions menstruals derivades de la injecció, així com denunciar la manca d’atenció que les autoritats n’han mostrat, tot i haver-se’n confirmat el nexe causal.

Alhora, resulta significativa l’actitud d’indiferència que, en relació amb aquest problema de salut que afecta específicament les dones, ha exhibit el feminisme dominant, plenament institucionalitzat arreu d’Europa.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM