Entitats patrocinades per Soros pressionen les tecnològiques perquè intensifiquin la censura informativa just abans de les legislatives als EUA

by Redacció

En una carta oberta adreçada als directors executius de les xarxes socials més populars, una dotzena d’organitzacions, entre les quals es troba la influent Conferència de Lideratge sobre Drets Civils i Humans (LCCHR), han exigit que es restringeixi la publicació i la difusió de continguts contraris als seus postulats.

Aquesta campanya arriba poques setmanes abans de les transcendentals eleccions legislatives de mig mandat als Estats Units que, segons la majoria d’enquestes, permetrien els republicans aconseguir el control de Capitoli. En aquest sentit, la demanda perquè plataformes com Google, Facebook o Twitter reforcin la censura, cerca minimitzar la derrota a les urnes que s’albira per als demòcrates.

D’acord amb un informe del Media Research Center, com a mínim set de les entitats que signen la carta estarien finançades per l’especulador George Soros. El magnat les hauria gratificat amb més de 30 milions de dòlars, únicament en el període comprès entre els anys 2016 i 2020.

Tot i les nombroses actualitzacions per part de la Big Tech en les seves polítiques de contingut i que els darrers anys han obert la porta a pràctiques de revisió absolutament arbitràries, les associacions signants s’emparen en una presumpta lluita contra la desinformació per a reclamar que s’escanyi, encara més, el dret a la llibertat d’informació.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM