El Club Esportiu Europa adultera la competició femenina i participa de l’esborrat de les dones als terrenys de joc

by Redacció

Enmig de l’intens debat que es viu al si del govern espanyol entorn de la denominada “llei trans”, el Club Esportiu Europa ha reforçat involuntàriament els arguments d’aquells que recelen d’alguns dels elements essencials del projecte legislatiu sobre l’autodeterminació de gènere.

En el transcurs de la quarta jornada del grup 4 de la segona divisió femenina de futbol, el compte de Twitter de l’entitat gracienca compartia el passat diumenge el resultat amb què el partit que enfrontava el seu equip amb el Pujadas CD arribava al descans. Després dels primers 45 minuts de joc, el filial femení de l’Europa ja golejava el rival per 10-0.

La piulada s’acompanyava d’una imatge que ajudava a comprendre la folgada victòria, per 23 gols a 0, que es reflectiria al marcador al final de l’encontre. La fotografia immortalitzava una de les accions individuals de l’estrella de l’equip local, l’Àlex, exhibint una potència muscular, especialment al tren inferior, inassequible per la limitada producció natural de testosterona en la població femenina.

La desigualtat física, derivada dels implacables processos hormonals que distingeixen els cossos masculins dels femenins, es feia ben palesa en el contrast que es percep a simple vista entre l’Àlex i les jugadores rivals, resignades a contemplar amb impotència els fruits de l’artificial injecció de testosterona en l’organisme de la protagonista.

En una publicació posterior, i després dels nombrosos comentaris per part d’usuaris de la xarxa que assenyalaven aquesta situació d’avantatge, el perfil del CE Europa reivindicava, entre d’altres, l’esperit feminista del club. Malgrat els eslògans, l’entitat torpedina amb la seva actuació la projecció de les competicions femenines, aprofitant-se de mètodes adulterants que, tal com es revelà sobre la gespa del Nou Sardenya, resulten determinants en el rendiment esportiu.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM