El personal de Twitter sabia que la suspensió del compte de Trump no estava justificada

by Redacció

La decisió de suspendre definitivament el compte de Donald Trump a Twitter fou arbitrària. Així ho revelen les comunicacions mantingudes entre els responsables de la plataforma durant el gener de 2021 i que s’han fet públiques les darreres hores.

En l’enèsima filtració de missatges interns, esbombada novament per Elon Musk, s’evidencia que fins i tot els administradors de la xarxa social admetien la dificultat d’encabir l’activitat de Trump a Twitter en cap dels supòsits de suspensió previstos a la política de contingut vigent en aquells moments.

Així doncs, es posa de manifest que el personal de la companyia eliminà el perfil de l’expresident dels Estats Units tot i reconèixer, de portes endins, que no havia infringit les regles de la comunitat.

Aquesta il·legítima actuació censora de Twitter surt a la llum pocs dies després de conèixer-se que, també sota l’anterior direcció, va silenciar-se deliberadament informació perjudicial per a les aspiracions electorals de l’actual president, Joe Biden.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM