Investigadors de l’FDA relacionen la vacuna de Pfizer amb la coagulació de la sang

by Redacció

Encapçalat per investigadors de l’Administració de Drogues i Aliments nord-americana (FDA), un recent estudi connecta la vacuna contra la Covid-19 desenvolupada per Pfizer amb la coagulació sanguínia en pacients d’avançada edat.

En concret, resultats de les proves seqüencials realitzades indiquen una connexió estadísticament significativa entre l’administració de les dosis de Pfizer i un major risc de patir embòlia pulmonar, infart agut de miocardi, coagulació intravascular disseminada i trombocitopènia immune.

Tal com indiquen els autors, es tracta d’una de les recerques més grans fetes sobre la seguretat de la vacuna de la Covid-19 en relació amb la població major de 65 anys, S’hi han inclòs uns 34 milions de dosis administrades a més de 17 milions d’individus.

En declaracions al diari The Epoch Times, el Dr. Peter McCullough ha sostingut que la investigació confirma les sospites de bona part de la comunitat mèdica. Es dona el cas que aquest reputat cardiòleg i epidemiòleg va ser bloquejat a Twitter precisament per advertir dels riscs associats a la vacuna d’ARNm, com ara l’augment de coàguls sanguinis, que finalment ha reconegut l’FDA.

Contingut relacionat:

T'HO RECOMANEM